JEG HEDDER

VICTOR LANDER

LÆR MIG AT

KENDE MAND!

Victor Lander, stand-up komiker. Victor blev født i Aarhus, og nærmer bestemt Risskov, i det herrens år 1994. Det gør Victor til alt mellem 29 og en million år gammel i dag. Det er uvidst hvor tit han opdatere sin hjemmesidetekst, så lad os bare holde den tilpas vag.

Victor optrådte for første gang med stand-up som 13-årig, på det nu nedrevet Bane Hotel i Aarhus. Aftenens line-up bød på navne som Dan Andersen, Niels Peter Henriksen, Audrey Castañeda og Anders Matthesen. Her fik Victor sine første 5 min foran et live publikum. Kort efter tog Victor på en open mic på Café Smagløs i Aarhus, startet af Thomas Warberg, og herefter så Victor sig ikke tilbage og Aarhus-komikeren optrådte land og rige rundt. I 2014 var han et af de nye håb til Zulu Comedy Galla og i 2016 flyttede han fra Aarhus og til hovedstaden for at jagte drømmen fuld tid.

BØRNEFJERNSYN

& VILDE DAGE

Den 22-årige komiker flyttede til Amager og kæmpede sig vej op på Danmarks største stand-up scener. Sideløbende med komikerkarrieren fik DR Ramasjang pludselig også øjnene op for Aarhus talentet og han begyndte at lave sine første programmer på TV. På 3 år lavede Victor mere end 100 udsendelser på børnekanalen, blandt andet to sæsoner af kult institutionen Sommer Summarum og 6 sæsoner af Sikker og Søn. Victor blev med sin unge charme også fast gæsteinventar på ungdomskanalen DR Ultra. 

I 2019 slog VIctor sig så alligevel fast på stand-up scnene med sit one man show Victor Flygter Hjemmefra og året efter var han med i TV2 programmet Stormester med blandt andre Lise Baastrup, Henio Hansen og Jesper Groth. Victor vandt sæsonen og efterfølgende tog han sin første egen store TV værtstjans på TV2, som vært på programmet LEGO MASTERS og samme år spillede han også hovedrollen i TV2-Midtjyllamd serien “Panik”.

SCENEN KALDER…

HELE WEEKENDEN!

Selvom Victor havde succes på fjernsyn, var det på LIVE-scenen, at Victor havde sit hjerte. I 2022 satte Victor sit hidtil største stand-up show med showet “Weekend”. Showet blev taget godt imod over hele landet og med en debut Danmarks-tourné, med mere end 10.000 solgte billetter, understregede showet Victors virkelig sin plads i branchen og på scenen. 

Weekend er en ærlig fortælling om Victors teenageår. Nogle år, der formede komikeren til den mand, han er i dag. Skamfrit fortæller han om sin første seksuelle frigørelse og bagefter fængsel, som han oplevede at blive sat i, i en verden af normer og kasser. Showet kommer på TV2 og til downloads til efteråret og indtil da kan du se et udsnit fra Victor optræden til Zulu Comedy Galla 2022. ¨

Nu er Victor på sommerferie og vi ses i efteråret 2023.